Juventusova lista pojačanja: Šest ofanzivaca i stoper koji je zaludio Evropu

Tuttosport objavio

Juventusova lista pojačanja: Šest ofanzivaca i stoper koji je zaludio Evropu

Edmir Škorić

Juventus je jedan od onih klubova koji će krenuti u ljetni šoping, a na radaru Stare dame mnoga su imena.

Juventus je bio dominantan u Seriji A, ali ni dolazak Cristiana Ronalda nije pomogao da se osvoji trofej u Evropi.

Stara dama će stoga praviti remont ekipe, bez obzira na osvojen osmi uzastopni Scudetto.

Tuttosport je objavio listu igrača koje Juve namjerava dovesti, a na njoj se nalazi šest nogometaša.

Rabiot, Ndombele, Isco, Pogba i James Rodriguez su veznjaci koje Juve planira da kupi, a šesti na listi je Matthijs de Ligt, stoper Ajaxa kojeg želi i Barcelona i koji je izbacio Juventus u četvrtfinalu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spomenuti igrači su uglavnom tražena roba i neće ih biti lako dovesti, a postavlja se pitanje zašto Juve želi da dovede toliko veznih igrača kada je već poznato da stiže i Aaron Ramsey iz Arsenala.

Po svemu sudeći, Miralem Pjanić će biti jedan od koji će napustiti Torino, a svoje mjesto prepustit će nekome sa gore spomenute liste.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pa racunica je to, Ramsy, gratis, Rabiot takodje, prodaj Pjanketa za 70, Costu za 35 do 40...Khedyra , Sandro Dybala mozda jos 100 tinjak ili 120 miliona,pa eto para za Isca , Pogba je preskup i nece doci, mozda u stare dane.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi