Juventusovih zatrašujućih 11 ako dođe Neymar!

Brazilac na radaru Stare dame

Juventusovih zatrašujućih 11 ako dođe Neymar!

A. Čaušević

Brazilski i španski mediji su posljednjih dana objavili informaciju da Juventus pregovara s PSG-om oko dovođenja Neymara. 

Stara dama bi put Pariza poslala Paula Dybalu i novac, dok bi brazilski as postao novi član najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Teško je vjerovati u ovakav rasplet Neymarove snage prvenstveno što Bianconeri imaju limitiran budžet kada je u pitanju eventualna plata sjajnog Brazilca.

Prijelazni rok u Italiji traje do 2. septembra do kada će Juventus imati rok da u svoje redove dovede jednog od najboljih igrača današnjice. 

U međuvremenu španski AS je dao mašti na vodu te je sastavio Juventusovih idealnih 11 s Neymarom u timu. Ukupna vrijednost

Na golu bi stajao Szczesny, dok bi posljednju liniju s lijeva na desno činili Alex Sandro, De Light, Bonucci i Danilo.

Ključni igrač veznog reda bi naravno bio Pjanić, a trio na centru još bi činili Rabiot i Khedira.

Napad bi pored Neymara predvodili Ronaldo kao centralni napadač, te Bernardeschi koji bi igrao na desnom krilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ukupna vrijednost ove ekipe iznosi 630 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Jucer Bayern zastrazujuci danas Juve zatrasujuci nesto :)
3 0
mer12
nije on za Juventusa padavicar i glumac...ubio se za Spanije.Juve je uvjek bio bitan klub od nastanka za razliku od Barce prije ere Etoa i Gvardijole totalno osrednji klub...
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi