Juventusu se vratio Giorgio Chiellini!

Bit će spreman za Ligu prvaka

Juventusu se vratio Giorgio Chiellini!

A. Čaušević

Juventus će u nastavku sezone biti jači za svog kapitena, Giorgija Chiellinija. 

Chiellini se povrijedio već na startu sezone kada je pokidao ligamente, međutim kako stvari stoje bit će spreman za najvažniji dio takmičarske godine.

Iskusni štoper koji je već godinama među najboljim na svojoj poziciji je danas trenirao sa timom. Sa saigračima je obavio dio treninga te se uskoro očekuje njegov povratak na teren.

Chiellini je jedan od najvažnijih igrača Juventusa godinama unazad i njegovo iskustvo i prisustvo na terenu pozitivno utiču na tim jer iskusni defanzivac ne dopušta da dođe do opuštanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Maurizio Sarri je 35-godišnjeg Italijana prijavio za mečeve Lige prvaka što znači da će prekaljeni defanzivac biti spreman za okršaje s Lyonom krajem februara i početkom marta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Mašinerija od igrača !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi