Golmana Fiorentine ismijavaju zbog izjave prije utakmice: "Znam šta će Ronaldo uraditi..."

Nije se pokazao

Golmana Fiorentine ismijavaju zbog izjave prije utakmice: "Znam šta će Ronaldo uraditi..."

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa jučer su na svom terenu pobijedili Fiorentinu sa 3:0 u meču 22. kola Serije A.

Meč u Torinu obilježile su varnice na terenu, ali i penali za Juventus. Sudija je u dva navrata svirao penal za Juve, a oba puta siguran s bijele tačke bio je Cristiano Ronaldo.

No, nakon meča u centru pažnje našao se golman gostiju Bartlomiej Dragowski koji je prije utakmice izjavio da je posebno proučavao kako Ronaldo izvodi penale.

Poljski golman je samouvjereno poručio da zna kako će Ronaldo šutati penale ako do njih dođe, no na terenu to baš i nije dokazao jer ga je Portugalac savladao oba puta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Proučavao sam kako Ronaldo izvodi penale i znam šta će uraditi ako do njih dođe. Neću vam sada reći jer on to može da promijeni", rekao je Dragowski prije utakmice, a potom je primio tri gola, od čega mu je Ronaldo dva zabio iz penala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DelPiero
pogodio je stranu kod prvog penala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi