Kad otac otvori dušu: Sine, nisam te vidio sedam godina, čekam te da proslavimo dva gola za Italiju

Ispovjest oca Moiseja Keana

Kad otac otvori dušu: Sine, nisam te vidio sedam godina, čekam te da proslavimo dva gola za Italiju

Otac Moiseja Keana Biorou Jean Kean ponovo je govorio za italijanske medije i to nakon što se njegov sin oglasio preko Instagrama kazavši da je za njegov uspjeh zaslužna samo majka.

To je očigledno jako uvrijedilo Jeana koji je u razgovoru za Radio 24 odlučio da ispriča neke detalje koji se za sada nisu znali.

"Pročitao sam da je to napisao, ali ne mogu da vjerujem da je to moj sin uradio. To nije lako za objasniti, ali postoji neko iza njega. Moj sin to ne bi nikada rekao, on je vrlo miran, znam ga. Postoji neko ko mu je ušao u glavu".

"Ja sam ga vodio na treninge u Torino. Žao mi je što su stvari otišle u nekom drugom pravcu. Bilo kako bilo, znam da moj sin ne bi nikada rekao takve stvari... Nisam ga vidio sedam godina, samo ga gledam preko TV-a. Desila se jedna porodična katastrofa, ali te stvari su privatne. Znam da ga volim i znam da me voli".

"On je momak kojeg sam odgajao. Nisam davao novce njegovoj mami, a znate li zašto? Zato što je on već bio u Juveu. Ja sam ga uvijek vozio na treninge, nikada nije bio napušten".

Potom se njegov otac osvrnuo na dobro poznatu priču o traktorima.

"On ne zna za priču o traktorima. Njegova majka ga je htjela odvesti u Englesku. Iz Juventusa su me pozvali kako bi bili sigurni da će ostati. Pitao sam ih: 'Ako ovo potpišem kao otac, šta ćete mi dati za uzvrat?'. Oni su mi odgovorili 'samo potpiši, dat ćemo ti šta god budeš htio'. Rekao sam im da sam kao agronom spremao projekat. Trebao mi je traktor za rad. Odgovorili su da neće biti problema".

"Sada imam djevojku i kupio sam TV, tako da više neću imati djece. Do sada sam imao mnogo djece jer nisam imao TV. Ne treba mi novac, samo mi treba traktor da radim".

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je na kraju poslao poruku sinu.

"Sine moj, znaš da te volim i da mi nedostaješ. Čekat ću te kod kuće da proslavimo dva gola za italijansku reprezentaciju", dodao je on.

Top Komentari

spidic
Ispovjest? 'Otac Moiseja Keana Biorou Jean Kean' Onda znaci da je ovo puno ime Keana? Treba se nauciti sluzenjem zareza.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije