Kada vidite Girouda među strijelcima, odmah znajte da je eurogol

Prvi gol nakon 10. oktobra 2017.

Kada vidite Girouda među strijelcima, odmah znajte da je eurogol

Olivier Giroud je bio predmet svakakvih šaljivih komentara nakon što na Svjetskom prvenstvu, kao najistureniji napadač, nije postigao niti jedan gol a na kraju podigao pobjednički pehar.

Girouda neće gol u posljednje vrijeme, ali kada pogodi, uradi to na maestralan način što je učinio večeras protiv Holandije u Ligi nacija.

Igrao se 75. minut kada je Mendy ubacio, a Giroud sjajno uhvatio volej i matirao Cillessena za vodstvo Trikolora od 2:1.

Zanimljivo, za Girouda je ovo bio prvi gol za Francusku nakon 10. oktobra 2017. godine i više od 1000 minuta provedenih na terenu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
A jebo vas daily motion vas jebo, de ko normalni portali stavljate golove na normalne portale. Evo sad moram otvarat sportske.net
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi