Kakav posao Zvezde: Radonjić nadmašio Prosinečkog

Mladi igrač ide u Marseille

Kakav posao Zvezde: Radonjić nadmašio Prosinečkog

E. Škorić

Mladi lijevokrilni napadač Crvene zvezde Nemanja Radonjić odlazi u francuski Marseille.

Radonjić je zabio gol u Trnavi u produžetku za prolaz Zvezde protiv Spartaka, a upravo u toku tog meča dogovoren je njegov transfer u Marseille, pišu srpski mediji.

Navodno će Radonjić za 10 miliona eura put Marseillea, a to će biti unosniji transfer za crveno-bijele od onog Savićevića ili Prosinečkog, dok su skuplji od njega bili tek Stanković, Drulić i Pančev.

Radonjić je Zvezdu proljetos vodio do naslova, a u zadnjih pet prvenstvenih mečeva postigao je četiri gola, dok je tri asistirao.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prethodno je Sevilla nudila osam miliona, no Marseilleovih 10 je ipak nešto što se ne odbija, pa će tako zvezda do vrha napuniti kasu, a francuski tim dobiti veliko pojačanje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi