Kako Edin Džeko provodi vrijeme tokom silnih zabrana u Italiji zbog koronavirusa

Uživa sa svojom porodicom

Kako Edin Džeko provodi vrijeme tokom silnih zabrana u Italiji zbog koronavirusa

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra su trebali igrati u gostima protiv Seville meč osmine finala Evropske lige.

UEFA je potvrdila danas da je ovaj meč odgođen nakon što avion u kojem su bili igrači Rome nije dozvolio dozvolu da sleti u Sevillu zbog zabrane zbog koronavirusa.

Španija je uvela zabranu na sve ulaske iz Italije i zbog toga igrači Rome nisu mogli doputovati u Sevillu.

Igrači Rome vratili su se svojim kućama i zbog velikih zabrana koje su na snazi u Italije mogu ići većinom samo na treninge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To je dobro došlo igračima da provedu što više vremena sa svojim porodicama, a upravo je to uradio Edin Džeko. Bh. napadač uživa sa svojom porodicom što se vidi na videu kojeg je objavila njegova supruga Amra na Instagramu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mekke1983
Pomjerit će se utakmica za kraj idućeg mjeseca, živi bili pa vidjeli. Nek se i Džekson malo odmori i Lulić, Krunić i Kolašinac oporavi i idemo na punom stadionu poderat onu Sj. Irsku
8 0
Medo-Brundo
Ja mislio on kod zelje na 10 otisao
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti