Kako je Didier Drogba pomogao Tammyju Abrahamu da postane ubitačan napadač?
Drogbu ne iznenađuje sjajna forma Abrahama

Bivši igrača Chelseaja govorio o mladom Englezu

Kako je Didier Drogba pomogao Tammyju Abrahamu da postane ubitačan napadač?

S. Pašalić

Mladi igrač Chelseaja, Tammy Abraham je od početka ove sezone eksplodirao u dresu ovog tima.

U prvih pet kola Premier lige 21 godišnji napadač je postigao čak sedam golova, a mnogi su ostali impresionirani njegovim igrama.

Tako je bilo i sa legendarnim Didierom Drogbom koji se također osvrnuo na sjajne igra Abrahama, ali je istakao i svoju ulogu u njegovom putu da dođe do ovakvih rezultata.

"Da, poznajem ga otkad je takav. To su djeca koju smo vidjeli, dolazili su i gledali nas kako treniramo, i vjerujem da su naučili malo naših vještina, kako čitamo igru. Zato, nismo iznenađeni jer sam i ja trenirao s njima kad sam trenirao s rezervnim timom.", rekao je Drogba za Sky Sports.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek je bio trenutak za davanje nekih vještina, nekih znanja, a oni su to naučili jako, jako brzo. Dakle, još jednom, nisam iznenađen onim što sam vidio.", dodao je Drogba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi