"Kako je dovraga on došao tu, ne bih ga uključio ni u školski tim mog sina"
Francuski fudbaler je veliki problem u Manchester United. Stavio je sebe ispred kluba, igra dosta slabu sezonu, ali ipak je ušao među najboljih 11 (Foto: EPA)

Komentar na izbor Pogbe u idealni tim

"Kako je dovraga on došao tu, ne bih ga uključio ni u školski tim mog sina"

Midhat Šljivak

Udruženje profesionalnih fudbalera Premier lige Engleske jučer je objavilo idealni tim za ovu sezonu.

Očekivano, u idealnom timu dominiraju fudbaleri Manchester Cityja i Liverpoola, a nekako se među najboljih 11 ugurao i veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba.

Svi su u nevjerici što se francuski veznjak našao u idealnom sastavu, posebno jer tamo nema imena kao što su Eden Hazard i Mohamed Salah.

Na društvenim mrežama je nastao pravi haos zbog činjenice da je Pogba među najboljim, a komentari dovoljno govore šta ljubitelji fudbala misle o tome.

"Ne bih ga uključio ni u školski tim u kojem igra moj sin", jedan je od komentara, dok drugi navijač dodaje:

"Kako je dovraga on došao tu, to mi nikada neće biti jasno. Precijenjen igrač. Postigao je nekoliko penala i smatra da je svjetska klasa".

Idealni tim je izazvao brojne komentare. Po prvi put je sastavljen od igrača samo tri ekipe (City, Liverpool i United), što je apsolutni rekord, ali mnogi vjeruju da je u njemu bilo mjesta za Edena Hazarda.

Najboljih 11 engleske Premier lige izgleda ovako:

Ederson (Man. City), Alexander-Arnold (Liverpool), Van Dijk (Liverpool), Laporte (Man. City), Robertson (Liverpool), Bernardo Silava (Man. City), Fernandinho (Man. City), Pogba (Man. Utd), Mane (Liverpool), Sterling (Man.City), Aguero (Man. City).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Titulu najboljeg fudbalera sezone po izbor PFA ponio je štoper Liverpoola Virgil van Dijk.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti