Kako je Hasan Salihamidžić oduševio javnost u Srbiji?
(Foto: EPA)

Braco bio veoma raspoložen

Kako je Hasan Salihamidžić oduševio javnost u Srbiji?

M. Šljivak

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić oduševio je srbijanske novinare nakon utakmice sa Crvenom zvezdom u Minhenu.

Hasan je odgovarao na pitanja srbijanskih novinara, a imao je nekoliko veoma interesantnih odgovora i istakao je kako se raduje uzvratu na Marakani.

"Radujem se dolasku na Marakanu. Znam kako je dobra atmosfera tamo. Bio sam 1991. godine tamo kad je Bayern igrao, bio sam sa reprezentacijom Jugoslavije i imao sam šansu da osjetim to. Nadam se da će tako biti i ovaj put", istakao je Salihamidžić.

Istakao je i kako je tada navijao za Zvezdu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Za Zvezdu sam navijao tada, normalno. Kad budemo dolazili na revanš, bit će interesantno. Mislim da je Zvezda pokazala da može da odigra dobro", rekao je za srbijanski Telegraf nekadašnji reprezentativac BiH Hasan Salihamidžić.

Podsjetimo, Bayern je sinoć na Allianz Areni rutinski savladao Zvezdu rezultatom 3:0.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Sad ce BALIJE DRVA I KAMENJE na njega...kako mozea tako pricati BLA BLA..svaka cast Hasane, DINGOSPO prije svega..
7 19
casimiro
moji kokuzi i smrtnici,mozete naprdjivati 3 dana.To je tako u modernom svijetu fudbala..pa nece reci da su picke ciganske!Kod njega igraju perisic,trener kovac..pa sta treba da se zatupljuje nacionalizmom,kao srbi sto su juce hodali u kokardama i sajkacama,pjevali nacionalisticke pjesme!!!eee to je bruka,a ne Hasan!
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi