19

Komentari (19)

Mostar
Docekat ce vas 55 tenk
mirza24
Smece bio smece ostao isti kao vaha i lulic
Twista
Hasan je tipican primjer prolaska od prosjaka do kralja, svi gledate pricu iz svog ugla, a niko ne gleda sto je otisao sam u njemacku, pa sve stekao svojim trudom, sve sto danas ima, to je on, niko mu nije poklonio...pljujete po njemu sto je izjavio da je u to doba navijao za zvezdu, ja ih licno ne volim, ali ako ste imalo realni, pogledajte u svojoj porodici koliko ih je navijalo za tu istu zvijezdu, koliko ih je navijalo za partizan...pomjerimo se iz okvira razmisljanja cij horizont gledanosti je daljina tora, budimo realni. Ne koras nekoga voljeti da bi sve lose pisao o njemu. Da su se Sarajevo ili Zeljo kvalifikovali, pa cak i zrinjski, siguran sam da bi dobili jos ljepse komentare.
pipun
Moj Hasane ...
casimiro
moji kokuzi i smrtnici,mozete naprdjivati 3 dana.To je tako u modernom svijetu fudbala..pa nece reci da su picke ciganske!Kod njega igraju perisic,trener kovac..pa sta treba da se zatupljuje nacionalizmom,kao srbi sto su juce hodali u kokardama i sajkacama,pjevali nacionalisticke pjesme!!!eee to je bruka,a ne Hasan!
MisterX
Medjede kamenjaski jablanicki, pa jel to nisi igrao za BiH na Marakani, kad su navijaci jedva zivu glavu izvukli...? FUJ smradju. gnjido neljudska
mile90
bilmez obični, svoje neznanje pokušava pokrit lizanjem guzica
Uranija
Cccc..‘zaboravio’ da je bio i 2005 na Marakani kad je bila isto ‘odlična sportska atmosfera’
MisterX
Jesu li ga i tada navijaci odusevili? ;)
Kiss
koji ste vi idioti,samo nek6je seljakluka u komentarima
makelele
Hehe i Naser Oric je prije rata navijao za Zvezdu...
red devil mo
Covjek je navijao za Zvezdu zato sto su igrali protiv tima koji nije iz Jugoslavije.Meni je sinoc bilo drago sto Dinamo razvaljiva Atalantu. Nisam cak ni gledao PSG-Real ili Atletico-Juve.
gaziiiiJAaaa
Sad ce BALIJE DRVA I KAMENJE na njega...kako mozea tako pricati BLA BLA..svaka cast Hasane, DINGOSPO prije svega..
Kaze Hasan Salihamidžić da tada 1991 navijao je za Zvezdu sto ne znaci da isada navija za Zvezdu, jer tekst se treba pazljivo procitati da bi se razumio, primjera radi ja sam prije agresije na BH navijao za Partizan, ali sada poslije svega sta je bilo ja vise ne navijam za Partizan.
IV4
Komentar ti je smiješan ?
yossarian
@MiaGazija Khalifa Ispoštovao te? Je li VELIKAAAN?
gaziiiiJAaaa
Ne obazirite se na Yossarian-a..UTRIPOVAO je sebi da je DOKTOR, a udtvari to je jedan PROSTAK na SVIM PROFILIMA(samiAm, SakeArsenal, Mirso, dr.nele i jos par profila, skontat cete o kojima je rijec, neka zivi u nadi da nije PROVALJEN)..Sellam
yossarian
@MiaGazija Khalifa Znam da ti nije lako što smo te provalili Khalifa. Je li bilo klempa danas? Koji ti je najdraži?
Blokiran
Idi na vijest o arsenalu kurvo mala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.