Kako je Mujakić dočekan u Belgiji?

Počeo s pripremama

Kako je Mujakić dočekan u Belgiji?

A. Čaušević

Nihad Mujakić je možda i najtalentovaniji fudbaler koji je posljednjih godina zaigrao u Premijer ligi. 

Sjajni nastupi u FK Sarajevo su mu donijeli odličan transfer, kao 21-godišnjak postao je član Kortrijka.

Stameni defanzivac se prije nekoliko dana priključio belgijskom klubu, a jučer je upisao i nezvanični debi za novu ekipu.

Mujakić je zaigrao u duelu KV Kortrijka i KSV Kortrijka, a pobjedu je ostvario prvoligaš rezultatom 4:1.

Na lokalnom stadionu se okupilo i oko 200 navijača, a prilikom predstavljanja novih igrača Mujakić je dočekan aplauzom.

Neki od navijača su poslije utakmice i tražili da se fotografišu sa U21 reprezentativcem naše zemlje te se već sada da naslutit da će biti omiljen među pristalicama Kortrijka.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Top Komentari

KRKAN
GDJE SU PARE OD TRANSFERA MUJAKIĆA? 2.200.000 KM SARAJEVO JE NAVODNO DOBILO, A MARKE NEMAJU ZA PLATE IGRACA, SA DRUGE STRANE KORTIJK SE JAVNO OGLASIO NA STRANICI TRANSFERMARKT GDJE SU POTVRDILI DA MARKE NISU DALI ZA MUJAKIĆA I DA JE DOŠAO KAO SLOBODAN IGRAC ! FK SARAJEVO POLIGON ZA PRANJE PARA I MUTNE RADNJE !
1 9
Hasimaga
Bravo Nihade, samo hrabro... Plavi grizomudi jos broje koliko smo eura dobili za tebe, a tek sto se sekiraju gdje su nam tolike pare, ne mogu mirno spavati
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi