Kako je protekao razgovor Jovića i Zidanea?

Bijeljinac prekršio pravilo o karantinu

Kako je protekao razgovor Jovića i Zidanea?

A. Čaušević

Luka Jović je prilikom dolaska u Srbiju iz Španije prekršio pravilo o karantinu zbog čega se našao na udaru tamošnje javnosti. 

Jović nije otišao i izolaciju te je taj njegov potez izazvao dosta bure. Pojedini mediji su otišli tako daleko te su 22-godišnjeg napadača već proglasili bivšim na stadionu Santiago Bernabeu.

Međutim, iz Španije stižu potpuno drugačije informacije. Prema tvrdnjama štampe s Pirinijea francuski stručnjak uopšte nije zamjerio Joviću zbog prekršenog pravila.

Jovićev incident je praktično prošao nezapaženo te uopšte nisu razgovarali na tu temu. Zidane je prilikom telefonskog razgovora Bijeljinca napomenuo da nastavi s preporučenim treninzima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Od svog dolaska u Real prošlog ljeta za 60 miliona eura Jović se i nije proslavio u kraljevskom klubu, a posljednjih sedmica se spominje kao moguće pojačanje Arsenala, Intera, Milana i još nekih klubova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi