"Kako sam postao popularan tako mi djevojke šalju gole fotografije na Instagramu"

Joao Felix senzacija u Portugalu

"Kako sam postao popularan tako mi djevojke šalju gole fotografije na Instagramu"

E. Čaušević

Joao Felix je trenutno jedna od najvećih senzacija u svijetu fudbala i igrač za kojeg mnogi kažu da je pred njim itekako blistava karijera.

Ovaj mladi fudbaler Benfice je ove sezone oduševio fudbalski svijet svojim partijama u domaćem prvenstvu, a posebno Evropskoj lig gdje vodi Benficu ka polufinalu ovog takmičenja.

Već uveliko se špekuliše da će Felix na kraju sezone biti na velikom iskušenju jer su mnogi evropski velikani pokazali interes za njega. Špekuliše se o ogromnim ciframa za ovog portugalskog tinejdžera koji će koštati sigurno preko 50 miliona eura.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je u intervjuu za portugalske medije pričao o privatnom životu koji se u samo nekoliko mjeseci preokreno. Postao je jedan od najpopularnijih igrača u Portugalu i to je već "osjetio" na svojoj koži.

On je izjavio da mu se život totalno promijenio, a posebno na ljubavnom planu. Felix ne krije da mu je uspjeh donio nevjerovatnu popularnost posebno kod ženskog dijela publike.

"Uspjeh mi je donio dosta toga kada su u pitanju djevojke. Na Instagramu mi skoro svaki dan šalju fotografije i to gdje su gole. Ne razmišljam o tome da nađem djevojku jer samo još uvijek mlad i sve će biti u svoje vrijeme", rekao je Felix.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Felix se povezuje s mnogim ekipama, a interes za njega pokazali su Barcelona, Real Madrid, Manchester United i Juventus. Njegova otkupna klauzula je nevjerovatnih 120 miliona eura.

Benfica želi da Felix potpiše novi ugovor s njima čime bi otkupna klauzula iznosila nevjerovatnih 200 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi