Kako su u Juventusu reagovali na odluku Fonsece da Džeku pozove za meč protiv Verone?

Dijamant je već mislima u klubu iz Torina

Kako su u Juventusu reagovali na odluku Fonsece da Džeku pozove za meč protiv Verone?

E. Čaušević

Roma večeras na gostovanju kod Verone počinje novu sezonu Serije A, a trener rimskog kluba Paulo Fonseca na ovom susretu računa i na Edina Džeku.

Fonseca je jučer objavio spisak igrača na koje će računati u večerašnjem susretu protiv Verone, a na njemu se pojavilo i Džekino ime što je mnoge iznenadilo. Očekivalo se da Džeko neće biti na spisku jer je na korak od transfera u Juventus.

Međutim, Fonseca je pozvao bh. napadača za ovaj meč, ali se vjeruje da Džeko neće igrati. Mnogi strahuju od toga da bi se Dijamant mogao povrijediti zbog čega bi sigurno propao njegov transfer.

Džeko će najvjerovatnije ostati na klupi, ali sigurno da nije sretan zbog činjenice da putuje s ekipom jer je mislima sigurno već okrenut Juventusu. Potez Fonsece nije oduševio ni čelnike Stare dame koji ne shvataju zašto je Portugalac to uradio.

Tuttosport piše jutros da su u Juventusu itekako ljuti što je Džeko u konkurenciji za utakmicu jer je transfer skoro završen i nema potrebe da se rizikuje neka povreda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz Juventusa su kontaktirali čelnike Rome da provjere šta se dešava, a sigurno da sada svi čekaju večerašnje sastave jer niko ne zna 100% šta će biti s Džekom i da li će on zaista igrati.

Također, sve bi se moglo itekako promijeniti u narednim satima ukoliko Milik i Napoli sve završe oko novog ugovora što jedino koči odlazak Džeke. U tom slučaju bh. napadač bi dobio dozvolu da otputuje u Torino na ljekarske preglede i izbjegao bi okršaj u Veroni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ja sam potpisao za Romu da bi Edin vcrs bio slobodan... Dosadni ste jbt,pravite sami fudbalske teorije zavjere...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi