Bivši igrač Juventusa prizivao Suareza, pa komentarisao Džeku: U klubu sigurno znaju šta rade

Dijamant seli u Torino

Bivši igrač Juventusa prizivao Suareza, pa komentarisao Džeku: U klubu sigurno znaju šta rade

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko će prema svemu sudeći napustiti Romu i u narednim danima potpisati za Juventus.

Džeko je već spreman da karijeru nastavi u Staroj dami, te bi uskoro trebao doputovati na ljekarske preglede. Transfer je kočio Arkadiusz Milik koji će biti Džekina zamjena u Romi jer je konačno postignut dogovor ovog kluba i Napolija.

Italijanski mediji objavili su da je Milik već prošao ljekarske preglede, te da bi danas trebao doputovati u Rim. To znači da će i Džeko put Torina i kako stvari stoje u narednim danima sve će biti ozvaničeno.

Povodom ovog transfera oglasio se i nekadašnji igrač Juventusa, Claudio Marchisio, koji je u početku nekako "navijao" za dolazak Luisa Suareza. Marchisio je označavao Suareza na Instagramu i zvao ga da dođe u Juventus, ali mu se želja nije ispunila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, nekadašnji veznjak Juventusa svjestan je da će ovaj klub dobiti veliko pojačanje dolaskom Džeke. Nedavno je pratio duel Italije i BiH gdje ga je Dijamant ponovo oduševio.

"Našalo sam se na društvenim mrežama oko toga kako čekam Suareza u Torinu i označio sam ga nekoliko puta. Međutim, i Džeko će biti odlično pojačanje. Gledao sam meč Italije i BiH i jasno je da se radi o fantastičnom igraču. Siguran sam da u Juventusu znaju koga trebaju dovesti i sigurno je da će to biti odlično pojačanje", rekao je Marchisio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi