Kakva bomba: Ne bi pomogla ni tri golmana!
Foto: Screenshot

Cagiran postigao sjajan gol u remiju Osmanlispora i Trabzona

Kakva bomba: Ne bi pomogla ni tri golmana!

Danas je Osmanlispor na svom terenu ugostio ekipu Trabzonospora u 29. kolu turske Super lige i došao do važnog boda u borbi za opstanak pošto je susret završen rezultatom 3:3.

Ipak, Trabzon je vrlo brzo stigao do ubjedljivog vodstva. Igrala se 13. minuta kada je Novak pogodio za 0:1, da bi samo dvije minute kasnije Yazici povisio na 0:2.

Bio je to rezultat prvog dijela, a onda u 51. minuti Musa Cagiran postiže spektakularan gol i smanjuje na 1:2. Fudbaler Osmanlispora je uputio topovski udarac sa velike udaljenosti, a golman Trabzona, iako je dao sve od sebe, je mogao samo ispratiti loptu u mrežu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Rodallegha je vratio Trabzon na +2, golom u 56. minuti, ali Cikalleshi u 73. i Cagiran svojim drugim golom u 83. minuti donose poravnanje domaćima i važan bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi