Grčki defanzivac poručuje: Nema šanse da ćemo rezultat ostaviti u drugom planu, treba nam pobjeda

Bliži se susret

Grčki defanzivac poručuje: Nema šanse da ćemo rezultat ostaviti u drugom planu, treba nam pobjeda

Ostalo je još samo nekoliko sati do jedne od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za EP što se tiče fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Izabranici Roberta Prosinečkog gostuju kod Grčke u susretu 8. kola, a obzirom na stanje na tabeli, samo nam pobjeda igra i održava nas u životu kada je u pitanju plasman na smotru najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

S druge strane, Grčka je već neko vrijeme bez šansi za ovako nešto, ali bez obzira na to igrači ove reprezentacije nemaju namjeru da se predaju bez borbe.

Tako kaže i defanzivac Deportivo La Corune Vassilis Lambropoulos. Ovaj 29-godišnji fudbaler, koji je do sada odigrao samo dva meča za reprezentaciju, tvrdi da on i saigrači nemaju namjeru testirati neke stvari u ovom meču, a rezultat ostaviti u drugom planu.

"Nema šanse da ćemo testirati neke nove stvari a rezultat ostaviti u drugi plan. Želimo pobijediti i unaprijediti neke stvari u našoj igri koje smo radili pogrešno u meču protiv Italije. Ovo je dobra prilika da se ostvari pobjeda. Kroz pobjede navijači će se opet početi vraćati na stadione a mi ćemo biti više vezani jedni za druge. Treba nam pobjeda", kazao je pomenuti fudbaler.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Lambropoulos nije ulazio u igru protiv Italije prije tri dana, a vidjet ćemo da li će mu selektor ukazati povjerenje u večerašnjem susretu.

Meč počinje od 20.45 sati.

Top Komentari

87618
Pobijedit ce onaj ko ima veci imperativ za to , a to je danas BiH repka
5 1
Chupy
Najvaznija je bila protiv Armenije, novinar ne prdi. Tad smo ovisili o sami sebi. Sad je sve lutrija do kraja, ako-ako. **** to vise.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi