NSBiH: Obavještenje za navijače koji će večeras bodriti Zmajeve u Atini

Meč se igra od 20:45 sati

NSBiH: Obavještenje za navijače koji će večeras bodriti Zmajeve u Atini

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija večeras nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Grčke u Atini.

Zmajevima je na ovom neugodnom gostovanju potrebna pobjeda kako bismo zadržali šanse za plasman na EP kroz kvalifikacije. Interes za meč u Atini je skoro nikakav, a domaće navijače uopšte ne zanima ova utakmica.

Olimpijski stadion u glavnom gradu Grčke ima kapacitet od oko 70.000 gledatelja, a špekuliše se da će na stadionu biti tek 10.000 navijača. No, naš tim će kao i uvijek imati podršku vjernih navijača.

Nogometni savez BiH objavio je upute za navijače koji će večeras bodriti naš klub u Atini.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Obavještavamo bh. navijače koji će 15.10. 2019. pratiti utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. između selekcija Grčke i BiH a dolaze organizovano autobusima, kombijima ili vlastitim vozilima, da ako žele mogu biti u konvoju koji će biti pod pratnjom grčke policije. Mjesto okupljanja je na lokaciji 'Panathinaikon (Kalimarmaron) stadium' u 19 sati. Grčka policija će organizovati pratnju za sva vozila bh. navijača koji se nađu u konvoju na stadion OAKA, te nakon utakmice na isti način ih vratiti na početnu destinaciju", saopšteno je iz NSBiH.

Top Komentari

87618
To je dobro , skoro prazan stadion , to ti je kao na neutralnom terenu , znaci udri ofanzivno od prve minute
6 1
87618
Zna li se sastav , ili je jos prerano :)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi