Koulibaly pristao na transfer u Barcelonu, još samo jedna stvar treba da se riješi

U sve uključen i Pjanić

Koulibaly pristao na transfer u Barcelonu, još samo jedna stvar treba da se riješi

E. Ganibegović

Defanzivac Napolija Kalidou Koulibaly navodno je rekao svojim agentima da je zainteresovan za igranje u Barceloni, prenose španski mediji.

Igrač Napolija ima još jedan ugovor s talijanskom momčadi na još jednu sezonu i ne želi produžiti ugovor. Stoga, napuljski klub ima dva rješenja: brzu prodaju ili zadržavanje još jednu sezone, ali s tim da će Senegalac napustiti klub bez odštete.

Kako prenosi "sport.es", Kalidou Koulibaly je Xavijev prioritet za obrambenog igrača u sljedećem prijelaznom roku. Prema Špancima, Barcelona se u tom razdoblju mora brzo organizovati i prodati Minguezu, Umtitija i Lengleta kako bi mu napravila mjesta.

Senegalac ima pripremljenu ponudu iz Barcelone i rekao je da je više nego sretan idejom da pređe u Kataloniju. No, igrač čeka da se čelnici Blaugrane dogovore s Talijanima. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Talijanski klub se ni na koji način ne želi odreći afričkog igrača. Iako je Koulibaly najavio da ne želi produžiti ugovor, čelnici Napolija i dalje se nadaju da će se predomisliti.

Istovremeno, Španci su iznijeli scenarij po kojem će Miralem Pjanić, nogometaš koji još uvijek ima ugovor s Barcelonom, biti prebačen u Napoli. Bosanac bi mogao smanjiti i finansijske zahtjeve Talijana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

huizju
Jedan dan se piše kako će potpisati za Barsu igrači XY, drugi dan se piše kako igrači Barse strahuju za plate. Odlučite se više šta ćete pisati ili prestanite izmišljati tekstove. Barsa će ponovo biti ona stara, pa ćemo mi ljubitelji nogometa opet uživati u utakmicama (inače nisam navijač barse)..
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi