Kalinić postao hit jer je ismijavao protivničkog igrača

Nije to baš za pohvalu...

Kalinić postao hit jer je ismijavao protivničkog igrača

E. Škorić

Nikola Kalinić je u nedjelju dobio šansu umjesto Edina Džeke, a iskupio se treneru Paulu Fonseci s dva pogotka u pobjedi Rome.

Roma je slavila s 4:3 u sjajnom meču na Sardiniji protiv Cagliarija, ali Kalinić nije postao hit zbog svojih golova već poteza kojim je ismijavao igrača domaćeg tima Pisacanea.

Hrvatski napadač, koji je u Romu došao iz Atletico Madrida, odlučio je da Pisacaneu "spusti" tako što je aludirao na razliku u visini.

Slika je postala viralna, a slična stvar ranije se dogodila između Cristiana Ronalda i Florenzija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kreka
Velik jeste ali veliki supak.Da je neki covjek,ne bi ga nogirali iz repke.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi