Kamere zabilježile Bonuccijev nasilnički čin, zbog čega je to uradio?

Napao Interovog glasnogovornika

Kamere zabilježile Bonuccijev nasilnički čin, zbog čega je to uradio?

E. Škorić

Luda završnica viđena je sinoć na Giuseppe Meazzi u Milanu u finalu Superkupa Italije.

Kada su se Inter i Juventus spremali za penale, u 120. minuti je, sasvim iznenada, rezervista Alexis Sanchez pogodio za 2:1 i za veliko slavlje aktuelnog osvajača Scudetta, koji je godinu otvorio na najbolji način - Superkupom Italije.

Sanchez je do gola došao nakon velike pogreške Alexa Sandra, a Čileanac je nakon meča rekao da je "ovo rika lava" i da je zaslužio češće da igra.

Leonardo Bonucci se u tim trenucima spremao ući u igru, Allegri ga je želio ubaciti samo da šutira penal, ali nije bilo vremena. Iza Bonuccija u momentu slavi glasnogovornik Intera Cristiano Mozillo.

To je razbjesnilo iskusnog stopera, pa je odmah krenuo prema Mozillu i odgurnuo ga je. Sve su zabilježiule i kamere.

Mediji u Italiji nisu sigurni da li je tek onako Bonucci iznerviran radovanjem ili mu je glasnogovornik Intera prije toga nešto dobacio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pobjeda u srijedu bila je Interova šesta pobjeda u talijanskom Superkupu i prvi trofej za našeg Edina Džeku otkkao je došao u Italiju. Juventus je i dalje rekorder sa devet trofeja.

Top Komentari

yugopo
Nisu im ni sudije pomogle! Imali su sudjenje 60 na svojoj stranci. Cist karton Kjelini ne dobi zbog starta nad Dzekom s ledja a I kontra bila. Treba VAS u drugu ligu!!!
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi