Karić: Nadam se da ćemo prvi proći kroz cilj

Napadač Olimpika pred Iskru

Karić: Nadam se da ćemo prvi proći kroz cilj

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović

Mahir Karić, napadač Olimpika, bio je najbolji pojedinac svog tima u prethodnom kolu u visokoj pobjedi nad ekipom visočke Bosne.

Vukovi su slavili pobjedu rezultatom 4:1, a upravo je Karić pored dobre igre postigao i dva pogotka.

"Drago mi je zbog moje igre, ali više me raduje kada cjelokupan tim igra dobro. Sigurno je da smo u Visokom izgledali kao tim, a rezultat toga je visoka pobjeda i tri boda za nas.

Čini se da je ekipa Olimpika podigla formu u najvažnijem dijelu sezone.

"Uspjeli smo da se svi kolektivno 'podignemo' u finišu sezone i zaista dobro izgledamo na terenu. Nadamo se da ćemo uspjeti u našim namjerama do kraja sezone i da ćemo prvi proći kroz cilj na kraju.

Na Otoku dolazi bugojanska Iskra koja se nalazi na pretpodljednjoj poziciji, ali još uvijek sa šansama za osptanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Gosti su u nezavidnoj poziciji. Nalaze se pri samom dnu i još uvijek imaju šanse za opstanak. Zato su im potrebni bodovi na Otoci. Mi svakako gledamo sebe i svoj interes, a nas u ovoj utakmici osim tri boda ništa drugo ne interesuje. Sigurno je da ćemo na teren izaći odlučno, sa namjerom da se nametnemo na terenu i osvojimo puni plijen".

Utakmica na Otoci između FK Olimpik i NK Iskra Bugojno igra se sutra (subota) od 17:30 sati.

Top Komentari

Gari Garinča
Nada posljednja umire, Sloga je prva u svim kombinacijama.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi