Stigle informacije o težini povrede Karima Benzeme

Francuz nije teže povrijeđen

Stigle informacije o težini povrede Karima Benzeme

E. Ganibegović

Real Madrid je sinoć slavio na gostovanju kod Real Sociedada s 0:2.

Nije sve dobro krenulo po Kraljeve obzirom da je u 17. minuti zbog povrede igru napustio Karim Benzema.

Umjesto njega na teren ušao je Luka Jović, a napadač porijeklom iz Bijeljine odlično ga je zamijenio obzirom da je namjestio gol Viniciusu, a onda se i sam upisao u strijelce za pobjedu gostiju.

Danas stižu ohrabrujuće vijesti za Carla Ancelottija i sve navijače Real Madrida.

Karim Benzema nije teže povrijeđen i trebao bi biti spreman za utorak i utakmicu 6. kola Lige prvaka protiv Intera. Ipak, postoji mogućnost da preskoči ovu utakmicu i vrati se za vikend u madridskom derbiju protiv Atletica u španskoj Primeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema je ove sezone u Ligi prvaka na postigao pet golova uz jednu asistenciju, dok je u španskoj Primeri postigao 12 golova i dodao 11 asistencija, te je prvi strijelac lige.

Njegovo duže odsustvo definitivno bi bilo veliki hendikep za Real Madrid koji je ove sezone glavni kandidat za osvajanje naslova u Španiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
nebitan lik,jovic za nj izmislio fudbal
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi