8

Komentari (8)

Mirsad1705
Svi su penali za Real Madrid čisti kao suza. Ne bi njih sudije ni svirale da nisu čisti. Hajde da se ne šalimo, nije prvi već 21. april. Da je kojim slučajem trebalo, našle bi sudije još nekih 4-5 penala za Real, svi čisti kao suza. Kao ona loša gluma Vinicijusa Jr protiv Barse, kad je došao do Terštegena, ostavio loptu i onda pao preko golmanove ruke. Još se svađa sa sudijom, kako nije penal???!!!!
Gvardijan
Prvi penal je cist kao suza ali drugi je malo problematican.Na snimku koji je napravljen iza ledja fudbalera se bas i nije vidilo kako kazes taj kecerski zahvat.U svakom slucaju Real je zasluzeno pobjedio mada ni Osasuna nije bila losa.
Goran86
Penali cisti ko suza. Modric treba da suta penale u Realu doduse danas nije igrao
Alpasinacxx
Pa šta je smiješno, koji penal nije bio od ova dva? Prvi izbio loptu s noge rukom, a drugi kečerski oborio igrača...
Klicko
Nema veze bit će još 2,tek je 85 minuta hahhaha
Klicko
Daj meni penal daj njima šta piju kmeee kmee
Klicko
Nije bez razloga penal madrid hahahha
Klicko
HAHAHAHAHAHHAHAHA DA NIJE SMIJEŠNO BILO BI ŽALOSNO HAHAHHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.