Benzema uništio Chelsea u Londonu, pa poručio: "Alhamdulilah"

Odigrao sjajan meč

Benzema uništio Chelsea u Londonu, pa poručio: "Alhamdulilah"

Endin Čaušević

Karim Benzema sinoć je odigrao fantastičnu utakmicu protiv Chelseaja u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Real Madrid je u prvoj utakmici četvrtfinala u gostima pobijedio aktuelne prvaka Evrope sa 3:1, a ponovo je blistao Benzema.

Francuski napadač je postigao hat-trick u sinoćnjoj utakmici i to je bio njegov čak šesti gol u dva meča nokaut faze Lige prvaka u dosadašnjem dijelu sezone.

Benzema je još jednom pokazao da je glavni igrač Real Madrida i nevjerovatno je da je zabio čak 37 golova na 36 utakmica ove sezone što najbolje pokazuje u kakvoj formi igra reprezentativac Francuske.

Benzema se oglasio na društvenim mrežama nakon sinoćnje utakmice i svog još jednog briljantnog izdanja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kakav osjećaj... sjajan prvi meč za ekipu. Vidimo se kući na revanšu. Hala Madrid, Alhamdulilah", napisao je napadač Real Madrida nakon utakmice na Stamford Bridgeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Bravo Benz!!! PSG, Chelsea, daj nam još plastike...
7 2
matej1996
Hvaljen Isus i Marija! Uvjeke budi hvaljen!
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi