12

Komentari (12)

user1630607937
Ja mislim Klicko da mu je ovaj prst ovakav zato sto je ga guro zidovskoj Barsi.Ti si opterecen lik ja neznam kakv ti problem imas
BosWien
Baš neki bolesnik čojk
axel42
Ma jbš prst, vidi mu satova. Da li ja stavim dva sata na ruke, bilo bi gledaj seljobera. A kod ovih javnih ličnosti to kobajagi gotiva.
user1622267171
Nisu dva sata, narukvica na jednoj , sat na drugoj.. Mada je Maradona nosio dva sata, sa argentinskim vremenom i drugi s vremenom zavisno u kojoj se zoni nalazi..
denimen9
Benz je toliko dobar da protiv ove buranije u LP može i bez noge da igra.
King_Kenny
@denimen9 ...lahko je trpati PSG,hajde nek Salzburgu proba zabiti 3 gola,to moze samo razrooki.
denimen9
Jedva čekam redovne mušterije iz Bavarske u idućem kolu.
Klicko
Ovo mu je ovakav prst od ucjenjivanja reprezentativnog kolege ili od one maloljetne djevojke koju je iskoristio seksualno?
Dzafa97
Ti balavac stvarno nisi normalan hahaha.Izgleds da te mama nije imala kad vaspitati jer je više mislila o čomagi(k ur cu) nego o tebi ??
Klicko
@Dzafa97 dok sam ti mamu yebao ti si pjevao:Yebi je čiko jače ja bi još braće
Dzafa97
Ti si zapostavljeno dijete ,nisi ti kriv ali mama tvoja jeste.Volila je više ***** nego brinuti se od dijetu ,ali sta ces ***** pa hajde
Klicko
@Dzafa97 ako te otac zlostavljao dok si odrastao imaju ustanove za to.Nisi ti kriv što ti je mama dudlala chunu čitavom selu a nije htjela dati prljave joj vagine tvom ocu.Ponavljam,NISI TI KRIV
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti