Benzema postavio zagonetnu poruku, mnogi mu već čestitaju

Prihvatio veliku ponudu?

Benzema postavio zagonetnu poruku, mnogi mu već čestitaju

E. Škorić

Karim Benzema poslao je zagonetnu poruku u poslijepodnevnim satima ove srijede dok se sve više šuška o njegovoj budućnosti.

Benzema je dobio veliku ponudu iz Saudijske Arabije i navodno je odlučio da je prihvati, te je čelnicima madridskog kluba već saopćio da će otići na kraju sezone.

Francuskom napadaču Arapi nude 200 miliona eura za dvije sezone. Vjeruje se da će već danas biti objavljena odluka Benzeme.

U međuvremenu je na društvenim mrežama sjajni napadač ostavio kratku poruku koju španski mediji smatraju zagonetnom.

“Rezultat je dobar", napisao je na društvenim mrežama popraćen fotografijom dok je trenirao u vlastitoj teretani.

Oglasi

Ko zna šta je time Benzema htio da poruči, a u komentarima su ga "zatrpali" brojni navijači iz Saudijske Arabije koji mu već žele dobrodošlicu, dok navijači Reala traže da ostane još jednu sezonu. Mnogi mu čestitaju na "sjajnom ugovoru" i žele mnogo sreće u nastavku karijere.

Benzema je od dolaska u Real Madrid u dresu ovog kluba odigrao ček 647 utakmica, postigao je 353 gola i dodao 165 asistencija. S Kraljevima je osvojio sve što je mogao, a da li je došlo vrijeme za novi izazov ostaje nam da vidimo.

Čini se da neće biti jedini igrač Reala koji će otići u Saudijsku Arabiju ovog ljeta. Ronaldu, vjerovatno i Benzemi mogao bi se pridružiti Luka Modrić, s obzirom da je navodno i njemu stigla nevjerovatna ponuda sa Bliskog istoka.

Luka bi posljednju utakmicu u dresu Reala trebao da odigra ove nedjelje protiv Athletica u posljednjem kolu La Lige. Real se "osigurao" dovođenjem Judea Bellinghama, a i nasotji da produži ugovor Daniju Ceballosu kada je shvaćeno da Modrić odlazi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrić je navodno odlučio objaviti odluku najprije klubu, a kao i obično što se dešava u Realu, nisu se bunili protiv odlaska jedne od legendi koja je dala isuviše puno toga bijelom dresu da bi mu se sada pravio problem.

Modriću Arapi nude 120 miliona eura za tri sezone i to je idealna prilika da 37-godišnjak na najbolji mogući način završi veliku karijeru, barem kada govorimo o ugovorima i zaradi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi