Jedan od najboljih napadača na svijetu pokazao izgled svog stopala: "Dobijaš li novu nogu?"

Francuzu stradalo desno stopalo

Jedan od najboljih napadača na svijetu pokazao izgled svog stopala: "Dobijaš li novu nogu?"

Edmir Škorić

Jedan od najboljih napadača i igrača na svijetu podijelio je fotografiju povrijeđenog stopala koja je zgrozila nogometne fanove.

Zvijezda Real Madrida Karim Benzema ostavio je nogometne navijače u šoku nakon što je objavio kako izgleda njegovo desno stopalo. Očito je uzelo maha to što je tom nogom postigao većinu svojih pogodaka proteklih godina.

Francuz (35) objavio je sliku na svom Instagramu u ponedjeljak (29. maja) dok je bio podvrgnut tretmanu krvarenja. Na stopalu su bili vidljivi šavovi, ali i znatno promijenjena boja noktiju.

Slika je izazvala veliku pometnju na društvenim mrežama, a jedna je osoba pitala: "Dobija li on novu nogu?".

Ovako izgleda stopalo jednog od najboljih napadača na svijetu

"Nisam trebao ovo vidjeti", komentarisao je jedan od fanova na Twitteru, dok drugi dodaje: "Nogometaši imaju najstrašnija stopala".

Benzemino stopalo je stradalo prošle sedmice nakon što je nagažen tokom Realove pobjede nad Rayo Vallecanom.

Oglasi

Zbog povrede je Francuz propustio duel sa Sevillom, a vjerovatno neće igrati ni u posljednjem meču sezone, kada već Realu rezultat ništa ne znači.

Inače, Benzema je dobio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije i ima priliku na ljeto da potpiše ugovor od oko 100 miliona eura po sezoni, odnosno ukupno 200 miliona eura za dvogodišnji ugovor.

Do sada se vjerovalo da Benzema ne razmišlja o mogućnosti napuštanja Reala, ali u posljednje vrijeme sve se glasnije govori o bogatoj ponudi iz Saudijske Arabije.

Navodno je i sam napadač upoznao svoj klub o tome, te će se sastati i sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom, nakon čega će donijeti konačnu odluku. Navodno će ona biti poznata do kraja sedmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Francuz je na Santiago Bernabeu stigao na ljeto 2009. godine iz Lyona kada ga je Real platio 35 miliona eura.

Benzema je postao jedna od legendi Reala i sa kraljevskim klubom je osvojio sve što se moglo osvojiti, a po mnogima je najbolje partije počeo da pruža nakon što je Cristiano Ronaldo napustio Madrid. Tada je Francuz postao prva zvijezda tima i glavna uzdanica, te je dobio i prestižnu nagradu Ballon d'Or odnosno Zlatnu loptu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi