Rummenigge nema dilemu: Ronaldo je zasluženo najbolji igrač stoljeća
Foto - Screenshot

Bayernov šef

Rummenigge nema dilemu: Ronaldo je zasluženo najbolji igrač stoljeća

M. Šljivak

Prvi čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge smatra da je Cristiano Ronaldo zasluženo dobio nagradu za najboljeg igrača stoljeća.

CR je nedavno u Dubaiju proglašen za najboljeg ispred Lionela Messija i Mohameda Salaha, a Rummenigge ovu nagradu smatra apsolutno zasluženom.

"Cristiano je zasluženo osvojio nagradu. Deset godina je igrao na nevjerovatnom nivou i dan danas odlično igra za Juventus", rekao je Rummenigge.

Naravno, Bayernov šef je ponosan na sve ono što je napravio Robert Lewandowski.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Zbog Roberta smo izuzetno sretni. U 2020. godini nas je doslovno odveo do pet trofeja, među kojima je i onaj najveći na svijetu, Liga prvaka. Robert je fenomenalan, a u Lisabonu je nakon finala plakao jer je ispunio san", istakao je Rummenigge.

Legenda Bayerna još će godinu dana biti u klubu. Tada odlazi u zasluženu penziju, a na njegovo mjesto stiže Oliver Kahn.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Sad nesto razmisljam..otkud Salah da bude u izboru za igraca stoljeca, lik se pojavio u zadnje 2 3 godine. Kakav je on uticaj ostavio na javnost??? Dajte molim vas, kakav lobij igra u fudbalu, vjera i religija??
6 1
Bajernovac
smjesno cuj Salah,,,braco moja mila
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi