25

Komentari (25)

donado91
vi se zahvalite bogu sto imate tv prava jaka ;D u debelom minusu vi bi bili da nije tako
Ribery
Pa najmanje se dobija u njemačkoj za tv prava, nego je bitno voditi klub kako treba.
AcMilan_rosoneriBosna
Našo se ko će reći dok se pojavi igrač u bundesligi malo bolji odma kupuje haha
Ribery
Eto to Milano nije radio kad je mogo kupovali su i igrace i sudije i utakmice.
AcMilan_rosoneriBosna
Fudbal je odavno samo profit
C.Banks
Najveći klub na svjetu, tačka.
Ribery
ubnt
U KHURCU I UZVIČNIK
bavarac28
Tesko da neki klub moze parirati Bayernu kada pogledamo sve aspekte.. Najjaci i najuredjeniji klub na svijetu... Mia San Mia!!!
Coru
Gledaj slike. Dze se Braco uvalio.!!! Gledaj drustva. Kako?. ****n opanak €£
konjnakvadrat
I opet bosnjo kaje :ta ce on
Zoilomas
ubnt
@Zoilomas mislim da je nakon 0 : 4 u Minhenu protiv Reala taj glupi izraz izgubio smisao . U stvari zvuči glupo i smiješno kobasičaru . Mia blanca Mia ... :)
miki30
A bestia negra, to si zaboravio. Šta ti smeta slogan, mia san mia? Zaboravio si kako vas je Bayern prije toga hebavo?? A o namještanju od strane Pereza da nepričam, čitav svijet gledao.
Sanska_Prangija
Ubnt?! Komentarom si dokazao koliko si glup, jer nemas blage a tu balagaš nesto ... Kako slogan moze da izgubi smisao bgt
ubnt
Sada ovi kobasičari glume poštenjačine , a nisu još niti pozvani u Super ligu . Klub koji sustavno uništava Bundes ligu da dijeli lekcije . Eto vam kobasice pa igrajte .
Alemka3012
@ubnt eto koliko si glup, tebi se kao dopada ova Superliga i propast fudbala gdje jedan Ajax nece moci doci do polufinala kak prije par godina ili Atalanta... Bayern je sto posto upravu
user1582456981
Pogledaj malo hostoriju to je najveci klub na svijetu, dali Dortmundu 20 miliona a ne bankrotiraju prije dosta godina.. to sto su mocni i sto drugi ne mogu ili nisu sposobni da budu na nivou kojem je Bayern nije problem Bayerna.
ubnt
@user1582456981 ne sramoti se . Nije niti među top 3 najvećih na svijetu . Najveći klub na svijetu je Real Madrid , i što prije taj tvoj tupi mozak to prihvati lakše ćeš svoju frustraciju sažvakati . Kobasičari i njihova historija . A tebi @Alemka3012 bem mamaru glupu . Eto igrajte sa Ajaxom za paket kobasica . A u finalu nagrada pehar pun čvaraka zalivenih pivom . Bayern je ubio Njemački fudbal . Nisu pozvani u Super ligu da ne unište i Evropski .
Sloboda
Glup si druže...
ubnt
@Sloboda , ti si gluplji pa nikom ništa .

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Jupp
@ubnt glavni i osnovni problem sto svaki moron poput tebe danas ima pravo glasa. Nego ko je iza Reala po tebi bolji od Bayerna? Suti krezubicu, zavuci se u misiju rupu, Bayernu ni do koljena nisu ostali klubovi, kako po finansijskom poslovanju, odlukama i vodstvu, humanosti i fair play-u.. ti nasao pricati o “kobasicarima”, u svom zivotu nisi makao iz vlastite avlije
huizju
@ubnt ti si ubjedljivo najgluplji na portalu! Moramo ti nagradu uruciti!!!
Ribery
11 klubova iz tkz. super lige duzno je 8.5 milijardi eura osim Liverpoola zato sto nije podneo izvještaj za proslu godinu. Duzni su bankama, dobavljačima, za transfere drugim klubovima, za plate igračima i td. A kobasicari nisu nikom duzni i opet su u top 3 kluba na svijetu.
ubnt
hahahahah , kako su se kobasičari naložili . Najgluplji navijači , najglupljeg kluba na svijetu . bayern nije klub , to je tvornica kobasica . la bestia blancaaaaaaaaaaaa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.