Gradonačelnik Zenice saopštio

Kasumović raskida ugovor sa NK Čelik

17

Komentari (17)

user1606623352
Ma izbaciti ih, Nek se Ugasi Čelik, to nije više sportski kolektiv, to je politička stranka. Idemo Mladost Zenica, čist obraz, i dobar fudbal. Ha Ja
fukaraslana
Ovaj Fudo gori od Tuzlanskog gradonacelnika Imamovica
FRLegioen
Pa nastoji da ugasi Celik jer je za vrijeme njegovog mandata "nestalo" 1.500.000 i nastoji da osnuje drugi klub ili da nas spoji sa klubom svog havera iz Kaknja.Zato i jeste ova furtutma oko stadiona .Mladost kad bi zaigrala na Bilinom nas bi otjerati na Kamberovice...Ali ne moze!!!!Nasi ocevi su pravili ovaj stadion za potrebe Celika I bii je od 1972-2002 vladnistvo CELIKA
malibega
Aposlutna podrška. Još jednom se dokazalo da se "čelik" (uprava) prodao vici i zakuhali sa ugovorom iako nemaju pravo na to jer nisu vlasnici stadiona samo da bi izbacili mladost iz lige. Sada vidite sta vam radi Vico, najprljavija titula, pokradena, bruka klubova oštećeno, najnekvalitetniji fudbal zadnjih 5godina sve zbog krađa i štimanja. Serem se na klubove s bh predznakom, želju, slobodu, tuzlu.. da ste svi zajedno kao '99 kad bh klubovi nisu htjeli igrati playoff lige jer su veležu zabranili igranje pod bijelim brijegom ne bi nam vico ništa mogao. Ovako je borba pala na sarajevo, Velež i ova dva sada vec prvoligaša.
Sadko
O cemu ti majke ti, jesi parmak
kondor11
**** ti fudo mamu
vedin
Pa Fudo ti si otpadak smrdljive SDA
FRLegioen
Plan Musije i Fujde racun bez krcmara...Ne moze tako!Niste Celika pitali nista!A mozes ti Fujdo raskidati ugovor ali odluka suda ce ti reci ko je bio u pravu...Jednostrani prekid potpisanog ugovora zna se kako zavrsi!LikCe do BaGro
Husrefbeg22
Mislim da je u pravu. Celik je prisvojio gradski stadion.
dinass
Pa ga sad on treba prisvojiti i ubirati pare od Musije? Nije ga zanimao stadion uopste osim poslovnih prostora sve dok nije zatrebao Musiji.
user1611963159
Jesi glup i p.m! Grad zenica ce dobiti novce a ne Fuad, kako ne kontaš da nije to njegovo već gradsko
redbull
Koja ljiga od covjeka, ovo je nevjerovatno.
Bohemia
NK Čelik Tetovo ?
Zvornicki
Kao razlog je navedeno da nemaju stadion koji zadovoljava uslove (reflektore) i kao mogućnost je ponuđeno da koriste tuđi stadion uz prilaganje Ugovora o korištenju. Ugovor je uredno potpisan i predat Komisiji koja je odlučila da Ugovor nije validan (a nisu imali nikakvo pravo da odlučuju o validnosti ugovora). Zato će tužba proći bez problema i tražit će se i lična odgovornost članova Komisije.
13245768
Sada padaju ili nikad.
Zvornicki
Mladost je bespravno izgubila licencu jer su imali validan ugovor sa vlasnikom stana. Tužbu će pokrenuti i sigurno će dobiti i igrat će u PL sljedeće godine. Tražit će i ličnu odgovornost članova Komisija koja je zloupotri****la svoj položaj i odlučivala o validnosti ugovora ZA ŠTA NISU NADLEŽNI. Njihovo je bilo da potvrde postojanje ugovora i da daju licencu. Mladost će to istjerati do kraja. Nakon lakrdije od suđenja, izbacivanja Olimpica i Mladosti raspustiti Savez i izabrati novi. U svoj ovoj priči me negativno iznenadio Čelik koji se protivio ugovoru između Ženice i Mladosti, sramite se!
Zvornicki
vlasnikom stadiona*, isto kad bi vlasnik zgrade potpisivao ugovor sa jednim stanarom, a da se drugi podstanar buni. Sa pravne strane odluka Komisije nema nikakvog uporišta. Podrška za Mladost!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.