23

Komentari (23)

milozadrago
navijam za barsu ali ovo je glupost i veoma mi ide na k.... **** vas var i sudije vise pa da je barsa ppbjedila sve do kraja bila bi prvak. a sad se vade na var i na ostala sranja. jednostavno se pomirite da je trenutno bars aprosjecan klub koji zavisi je li messi raspolozen ili nije. dosla smjena generacije i treba napraviti novu ekipu i novu taktiku jer ocigledno vise ovako ne ide.
Anoniman007
Real osvojio,titula uzeta mozete pisati do sutra . Al je rivalstvo kao u svim ligama,ista prica kriv var i sudije.
Mehaga
Hahaha,iduca sezona ce bit jos gora po barcelonu,sad su uspjeli 2 bit,to je velik uspjeh na odnos kako igraju
Maestro
Jest pomoću VARa potpuno se slažem ali treba napomenuti da je i Barcelona katastrofalna i da je drugo mjesto za ovaku igru veliki uspjeh realno trebali su se borit za 3-4 mjesto na tabeli
ryan.giggs
Nisu mogli bolje ni napisati. Sociedad, Bilbao, Getafe, Villareal, Atletico Madrid... i eto deset bodova razlike. Na stranu što Busquets i Rakitić igraju na nivou Santandera.
realno_govoreci
Jedini penal koji nije trebao biti sudjen je zadnji protiv Vilareala a ostali su čisti ko suza pa nek kmeči ko hoće.Dok Real napadačkom igrom koliko toliko nešto pokušava Barca koja nije gora ima 10 god se žali na VAR.Pa šta oni hoće? Sa ovim timom i sistem nešto očekuju? Brukaju se samo. Sinoć ih Osasuna kući dobije i Messi realno kaže šta je problem a eto kao VAR sad neki problem cccc
ryan.giggs
Nije istina. Sudija je morao svirati ruku Benz, pravila igra znamo i ti i ja, šta je ruka, a šta rame. Bilbao, dvostruki aršini stajanja na nogu, bez obzira šta Ramos tvrdi i što igrač nije imao posjedi lopte, i tu i ti i ja znamo pravila, udaranje bez lopte. Villareal si sam spomenuo. Sudija svira tri cirkus penala Barcelona Atletico. Svira i mm pomjeranje Ter Stegena na liniji. Tom logikom bi svirala 100 puta na tekmi. I eto deset navučenih bodova. Ovaj Real je truba. Kao i Barcelona. Niti jedan tim prikazanom igrom nije zaslužio biti prvak.
Vienner
Svake godine je ovamo barsa cijelu sezonu na glasu kao najjaca ekipa na svijetu najljepsi nogomet i na kraju sezone nista ne osvoje :) ni LP niti ligu :)
manijaci_____
Prvo vi osasunu pobijedite pa se onda zalite
bazaorao
Šta bi rekli katalonci da je real osvojio titulu ko ovi nasi beskucnici
ubnt
Nevjerojatno je koji kompleksi i osjećaj manje vrijednosti ! Dok Barcelona gubi od Osasune , oni oči uprli u Madrid ! Interesira me kakav je naslov ovog smeća od novina bio 2009. nakon kradje stoljeca protiv Chelsea ! Nema kluba od ovih elitnih da nije imao pomoć sudija ! Tako je oduvijek ! Ali , ovi pacenici su bez srama ! Cestitaj i nadaj se boljem iduće godine !
Noheat_killer
jesil ti lično gledo tu utakmicu i livu? Nisi i ne seri.........
ubnt
Hajde bgti na bosanskom , jer nisam te skontao ! Trudio sam se , ali ne ide ! Očito nisam na tvom nivou , pa hajde još jednom !
Maestro
Ništa se vi VARealovci ne javljajte kako je Barcelona prošla Chelsea još sramotnije je Real prošao Bayerna sa Mađarem Kasaiem u glavnoj ulozi koji je masakrirao Bayern u polufinalu
realno_govoreci
Maestro. Kradja Barce protiv Celzija je najveca u povijesti nogometa tako da to oprati niko vise nece jer dolazi ostaju na netu i ostat ce zauvijek .
luks-02
Ne bi se složio,da je to bila največa krađa u istoriji fudbala.U 5 minuti je Balack igrao rukom u kaznenom prostoru a u 70 minuti je sudija izključijo Abidala iako nije napravijo faula nad igračem Chelsea .Igraču Chelsea je ponestalo snage dok je trčao i zato je pao i prevarijo sudiju.Jeste se ikad zapitali zašto na Youtubu ne možete nači ni jednog kvalitetnog snimka iz te utakmice sve ostale utakmice iz tog vremena dobiješ u HD resoluciji.Za Igranje rukom Balacka nisu prikazali usporeni snimak a a za igranje rukom igrača Barcelone prikazivali snimak po 5 puta normalnom brzinom i usporene snimke.
ryan.giggs
Chelsea? Jesi gledao samo uzvratnu ili si gledao i prvu tekmu, a? Znam ti odgovor.
NodzeRM
Ne pricas kako je Bayern na pomenutoj utakmici dao gol iz opsajda, nebi bilo produzetaka.
Noheat_killer
ubnt debilu,nisi gledo tu utakmicu uživo,nego se pije mlijeko i bio u kolijevci kad se igralo
Noheat_killer
u kolijevkama ste bili kad je bio taj meč,realno_govoreci
haydar
Navijač sam Barce, ali sudije nisu krive niti VAR. Imali smo prednost i sve u svojim rukama ali igra je bila potpuno nezadovoljavajuća ove sezone i da smo kojim slučajem osvojili razlog bi bio što su drugi gori. Tako da je sama ekipa (sa trenerima) odgovorna. Ostaje LP al uz ovakvu igru crno nam se i tu piše.
dinass
Hvala bogu pa je jedan navijac B normalan covjek.Sve sto si napisao je gola istina
TiTu
Mogu oni sad plakati koliko hoce. Nek obrate malo paznju na Barcelonin tim i sta se desava u svacionici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.