12

Komentari (12)

BeskoPDX
Pa vazda je bilo poštuj državu i njena pravila u koju dolaziš kao gost. Ako ne pa zna se sta , zatvor .
davide.azzurri
Yebo li vas caca nastrani
celikze
Sva pogan i cijeli svijet je u hurcu od kada se poceo ovaj phederluk promovisati.Oni cionisti i saka ovih bogathuna hebu cijeli svijet.Kad tad ce doci vrijeme narode sirom svijeta motike u ruke i sve ovo hovnenom motikom preko ledza.
Mele
Treba da se m udonje ljube na stadionu, za zene mi i manje krivo, ali ovi, pretjeravaju bas, svaki dan ih gledam u kosiluku, pa hebote, to ljubav, kao da su samo oni na svijetu.
Adnan tz
Zabranjuju hidzab tu nema ljudskih prava Al *****i imaju ta prava. Nije strasno biti ***** al je strasno pokriti se.
SeoRusilac
Hahaha vratite djeci dugine boje **** vas otac bolesni
BHparola
Kao sto je ovaj svijet za sve lose, treba njima napraviti neko mjesto, sto su izmedju njih, jer to se vise nemoze trpjeti, izvini za sve LGBT ali tako ti je
Mowzilla
Infantino peederu, krivo ti u sustini sto je pare zagrnuo Blatter, a ne ti. U ostalom, Katar je jasno izdao saopstenje za javnost: neka dodju i nastrani ljudi, samo nek se ne isticu. Dakle svi su dobrodosli, samo nema provokacije isticanjem. Budi sta hoces, zadrzi za se i navijaj...
SeoRusilac
Pa .ebo vas LGBT, oni koji se bore za perverznjake ili ih podrzavaju i sami su perverznjaci, mjesto da ih lijecite, vi ih ohrabrujete da budu to sto jesu, kao da je to normalno.
BHparola
Ma svi su ovdje sto su losi, samo su oni jos puno losiji od drugih, kada bi ljudi znali kakvu onu mrznju imaju prema normalnim, nebi vjerovali, posebno lezbejke prema zenama sto vole muskarce i lijepe muskarce sto vole zene, tako i kod geyova, mrze lijepe zene sto svi muskarci je zele, a muskarce sto vole zene, to je veca mrznja od sve, kako oni sad mrze muslimane, nakon ovog, to se nemoze pisati
Twista
Previse je para ulozeno, da bi se ti Infantino pitao nesto! Kada bi zamjenio domacinstvo, ne bi ti ni 2 mjeseca bio ziv od trenutka kada bi dobio tu odluku!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti