Kazna koju bi Barcelona u slučaju Griezmann mogla dobiti je u najmanju ruku smiješna
Griezmann je ove sezone odigrao četiri utakmice za Barcelonu u La Ligi i postigao je dva gola

U Atleticu će tek sada biti bijesni

Kazna koju bi Barcelona u slučaju Griezmann mogla dobiti je u najmanju ruku smiješna

S. Pašalić

Antoine Griezmann je ovog ljeta stigao u Barcelonu iz Atletico Madrida za 120 miliona eura.

Francuz je nešto ranije najavio da će napustiti Madrid, a nakon toga se spominjalo nekoliko potencijalnih narednih destinacija, ali je on na kraju stigao na Camp Nou.

Ipak, Atletico je nakon toga uputio žalbu s obzirom da se pojavila informacija kako je Barcelona sa Griezmannom postigla dogovor nekoliko mjeseci ranije oko njegovog transfera.

Problem je bio što je tada Griezmannova otkupna klauzula iznosila 200 miliona eura, a u julu je ona pala na 120 miliona i Atletico je smatrao da je prevaren.

Pokrenuta je na kraju i istraga oko ovog slučaja, a glavni istražitelj je bio Juantxo Landaberea koji je sada predložio da se Barcelona kazni sa 300 eura ili sa utakmicom bez publike.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi