Keana čeka žestoka kazna zbog lumpovanja s prostitukama
Foto - Instagram

Napadač Evertona u problemima

Keana čeka žestoka kazna zbog lumpovanja s prostitukama

Midhat Šljivak

Napadač Evertona Moise Kean bit će žestoko kažnjen nakon što je napravio veliku zabavu s prostitukama.

On je u toku karantena prekršio sva moguća pravira. Angažovao je plesačice i prostituke i lumpovao je do zore.

Everton je oštro osudio postupak svog fudbalera.

"Nogometni klub Everton upoznat je sa incidentom prvotimca koji je ignorisao mjere Vlade i klupske naredbe vezane za pandemiju koronavirusa. Klub izražava veliko razočaranje u igrača i želi da istakne da je takvo ponašanje neprihvatljivo", objavio je Everton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon svega italijanski fudbaler će biti žestoko kažnjen. On će ovu zabavu platiti 100.000 funti i to će biti itekako skup provod.

Njegova budućnost na Goodisonu svakako je pod velikim upitnikom zbog loših igara koje je pružao tokom sezone i neće biti nikakvo čudo ako ga se Karamele riješe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi