Fabrizio Romano potvrdio: Klopp je dvojici nogometaša već saopštio da ne računa na njih

Odlaze iz kluba na kraju sezone

Fabrizio Romano potvrdio: Klopp je dvojici nogometaša već saopštio da ne računa na njih

Esmer Oštraković

Vrlo često se desi da određeni nogometaši budu najavljeni kao velika pojačanja za neki klub, a na kraju se ispostavi totalno suprotno tome.

Upravo to se desilo kada su u Liverpool dolazili Naby Keita i Oxlade-Chamberlain, ali nisu se previše dokazali nakon dolaska.

Kako javljaju engleski mediji, njih dvojica su već u potrazi za novim klubovima, jer će na kraju sezone postati slobodni igrači.

To je potvrdio Fabrizio Romano, specijalista za transfere koji rijetko kada pogriješio sa svojim informacijama.

"Chamberlain će napustiti Liverpool na kraju sezone kao slobodan igrač. Nema razgovora o produženja ugovora. Novi vezni nogometaš je prioritet za Liverpool naredne godine", napisao je Romano na svom Twitter nalogu.

Oglasi

Keita je u Liverpool stigao prije četiri godine i od njega se očekivalo dosta više, ali nije uspio da pokaže svoj kvalitet.

Njegova trenutna vrijednost je 20 miliona eura, ali će ga Liverpool na kraju sezone pustiti da ode besplatno jer mu ističe ugovor.

Chamberlain je u Liverpool stigao iz Arsenala, a od dolaska u novi klub imao je velikih problema sa povredama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije uspio ostati zdrav ni šest mjeseci tokom svog boravka u Liverpoolu, te je to najveći razlog što se nije dokazao.

Njegova vrijednost se procjenjuje na oko deset miliona eura, a pitanje je gdje će nastaviti svoju karijeru od naredne sezone.

Top Komentari

King_Kenny
....eksperti za pustanje igraca besplatno,svaka cast ovima koji vode racuna o tom segmentu,nema im ravnih.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi