Klopp ostaje i bez novca i bez nogometaša

Keita odlazi kao slobodan igrač

Klopp ostaje i bez novca i bez nogometaša

E. Oštraković

Liverpool će se u narednom periodu morati izmjeniti roster.

Neke igrače će prodati, dok će neki otići uprkos tome što Klopp želi njihov ostanak u ekipi, jer im ističe ugovor sa klubom i ne žele ga produžiti.

Jedan od tih nogometaša je Naby Keita koji je velika želje Borussije Dortmund, koja pomno prati situaciju oko ovog nogometaša.

Keiti na ljeto ističe ugovor sa Liverpoolom, te iako se špekuliše da su u toku pregovori oko novog ugovora, teško da će od toga biti nešto.

Klopp voli stil igre ovog nogometaša, ali on ima velike probleme sa povredama, te ne može da na terenu pokaže sav svoj potencijal.

Ipak izbor će biti Keitin jer ako ne potpiše novi ugovor sa Liverpoolom a vrlo je izvjesno da se to neće desiti, on već u januaru ima pravo izbora novog kluba.

Naime, obzirom da ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora, Keita ima pravo da već 1. januara potpiše predugovor sa novim klubom u koji bi otišao kao slobodan igrač.

Klopp ima želju da dovede Bellinghama, a nakon toga bi Keita imao još manje vremena za igru, što je jedan od razloga zbog koje se ne očekuje da potpiše novi ugovor sa Liverpoolom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na kraju ostaje da vidimo kakvu će odluku donijeti Keita, ali skoro je sigurno da ga naredne sezone nećemo gledati u dresu Liverpoola.

Pitanje je samo, da li ćemo ga gledati u dresu Borussije Dortmund ili će se neko drugi umješati i dovesti ga kao slobodnog igrača narednog ljeta.

Top Komentari

King_Kenny
...nista novo da iz Liverpoola skupo placeni igraci idu besplatno...taj ko je zaduzen za ugovore igraca radi odlican posao...
2 0
SarajFK
Gdje god da ste kopirali tekst trebali ste bar naslov napisati na BOSANSKOM jeziku. Kaze se bez PARA i bez FUDBALERA!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi