Član FK Olimpik za SportSport.ba

Kenan Handžić: Uz ove ljude u klubu, te sjajnu atmosferu, imamo se čemu nadati

S. Mlaćo

Redove FK Olimpik između ostalih i Kenan Handžić. Handžić se na Otoku vraio iz FK Krupa, te će sigurno biti pojačanje za tim Esada Selimovića.

Nekadašnji omladinac Sarajeva i jedini trofej u karijeri osvojio je upravo sa Olimpikom. Radilo se o trofeju Kupa naše zemlje u sezoni 2014/15.

"Mislim da jeste. Hvala Bogu zaobišle su nas povrede i svi koji su došli kao pojačanja su zdravi. Uz ovakvu atmosferu i ljude koji vode klub imamo se čemu nadati".

Može li Olimpik ugroziti Velež?

"Mišljenja sam da može. Sedam bodova nije velika razlika, ali mi moramo gledati sebe. Ako Velež dobije sve utakmice ljudima treba čestitati. Oni nama dolaze na Otoku i sa našom pobjedom razlika bi bila četiri boda. Tada bi oni bili pred pritisak, a Velež je veliki klub i jedan kiks bi sigurno donio nervozu i pritisak u klubu, među navijačima, što je sasvim normalno".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvi izazov na Otoci imaju u nedjelju protiv Viteza. Pobjeda je jedina opcija za domaćine.

"Kako kažu 'kako se starta, tako se i završi'. Pobjedom bi sklonili pritisak za sebe", dodao je Handžić.

Top Komentari

Mostar
Oderacemo vas gore mamu li vam vasu forza Velezzzz
0 0
rodjak
bajke su na drugom spratu moj Handzicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi