12

Komentari (12)

prvenac
Šta hoćete, ide u šestu zemlju, jel to se mora znati klub?
King_Kenny
..."sutra će potpisati s novim klubom s kojim će se boriti za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka ove sezone krenuvši od drugog pretkola." .....ima samo dvadesetak takvih klubova,a mozemobsamo nagadjati koji je to klub jer u tekstu nigdje ne pise.
Piric je najgori golman koji ikada bio na listi reprezentacije BH. Piric je golman koji se baca kada lopta udje u mrezi. Pa to je zaista sramota sto se ovaj golman uopste i zove u reprezentacii na okupljanje, kad moze Piric, pa eto mozete i mene zvati u reprezentaciji BH.
Tc995
Pa oni na osnovu Husarićevog komentara na fb objavili text o transferu, koji amateri mati draga.
SenadSadikovic
Hvala Bogu. Ne moraju ga više zvati u repku!
senad222
Majko mila pa nikad kraja glupostima...toliko toga ispisanog i onog najbitnijeg nema.....ime tog nekog novog kluba...dali ima barem jedan iole profesionalni " novinar"
korona
Ovo husariceva skola do juce se otimali timovi iz lige petice ha ha ha na kraju ce biti neki albanski ili madjarski tim
MSOZ101
Ide u klub u kojem pogodite šta, neće braniti. Husarin pulen uspješan golman kao i "menađer" mu.
user1644415954
Nije on ni vidio golmana, ali ga neko opasno gura!!
Nerealno
Potpisuje covjek za FK Neimenovani
pitariistok
Pa koji klub hahahahahahahaha
Taetaiwo
Mogli ste napisat u koji klub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.