Kvaradona dobio dres idola i tima za kojeg navija - Pričat će se o čudesnoj poruci
Khvicha Kvaratskhelia dobio je poklon od legende Real Madrida Gutija kojeg smatra jednim od idola

Khvicha Kvaratskhelia nema dileme gdje bi volio igrati

Kvaradona dobio dres idola i tima za kojeg navija - Pričat će se o čudesnoj poruci

M. Šljivak

Khvicha Kvaratskhelia (22) preko noći je postao velika fudbalska zvijezda. Fenomenalni gruzijski napadač eksplodirao je u dresu Napolija i od potpunog anonimusa postao je jedan od najboljih ofanzivaca Evrope. Sjajni fudbaler ranije je priznao kako je navijač Real Madrida, pa mu je pred meč s Eintrahctom u Ligi prvaka iz Madrida stigao dres Kraljeva.

Khvicha Kvaratskhelia definitivno je među najboljim ofanzivcima Evrope u ovom trenutku. Čudesni Gruzijac eksplodirao je u dresu Napolija i igra zaista fenomenalan fudal.

Ovaj 22-godišnjak se već povezuje s brojnim drugim ekipama. Među njima je i Real Madrid čiji je Kvaratskhelia veliki navijač.

To mladi Gruzijac nije krio. Volio bi i on obući dres kraljevskog kluba, a dok se to ne desi morat će da se zadovolji poklonom koji mu je stigao iz glavnog grada Španije.

Novinari iz poznate emisije El Chiringuito stigli su u Napulj gdje su sjajnom fudbaleru poklonili dres jednog od njegovih idola Gutija. Tu je bio potpis uz poruku nekada sjajnog fudbalera.

"Ne znam šta da kažem. Hvala. Ovo je za mene velika stvar i ispunjenje sna", rekao je Kvaratskhelia.

Oglasi

Uz potpisani dres Guti je poslao i pismo ovom fudbaleru. Poručio je da ga čeka u Madridu.

"Nadam se da će ti se dopasti dres i da ćeš ispuniti sve svoje snove. Vidimo se u Madridu", poruka je koju je poslao Guti.

Kvaratskhelia je enormno podigao cijenu u ovoj sezoni. Napoli ga je prošlog ljeta doveo za samo 10 miliona eura iz Dinamo Batumija, a sada vrijedi barem 10 puta više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je u dresu Napolija Gruzijac odigrao 28 utakmica i ima učinak od 13 golova i 15 asistencija.

Mnogi ga već nazivaju nasljednikom Diega Maradone u Napulju. Na dobrom je putu da osvoji titulu prvaka Italije s ovim timom i to bi ga svakako uvelo u legendu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi