Kjosevski i Pirić dobili pozive, šta će biti sa Begovićem?

Spisak reprezentacije

Kjosevski i Pirić dobili pozive, šta će biti sa Begovićem?

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki nastavio je dijeliti pozive za susrete kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kako sada stvari stoje, najveće iznenađenje će biti pozicija golmana s koje je izgleda potpuno otpao nekada prvi čuvar mreže našeg nacionalnog tima Asmir Begović.

FK Željezničar je danas objavio kako je Vedran Kjosevski ponovo dobio poziv u nacionalni tim, dok SportSport.ba saznaje kako je poziv dobio i Kenan Pirić. Naravno, prvi golman bi trebao ostati Ibrahim Šehić što znači da će Begović ostati bez poziva.

Golman Bournemoutha već neko vrijeme ne brani za svoj klub, ali svakako da niko nije očekivao da se on neće naći na spisku selektora.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Begović je svojevremeno bio jedan od zaštitnih znakova naše reprezentacije, ali očigledno da su nešto slabije partije, kako za reprezentaciju, tako i za klub, uticale da izgubi mjesto reprezentativca.

Top Komentari

VelaHavle
Kakva bruka i sramota... Asmir Begovic se konstantno ponizava, u reziji Kenana Hasagica... cuj poziv dobio golman koji u 99. ligi na svijetu prima golove s centra, a u slobodno vrijeme poslije poraza se ubija u vinarijama.. strasno... valjda je jos Begovica ostalo da se rijesimo nakon Medunjanina, Ibisevica i Lulica
19 0
pogba69
Gleda se ko konstantno brani u klubu, Begovića je u klubu na klupu poslao lik koji ima 38 godina
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi