Kladionica: Je li Real tip dana i ko će pobijediti u Londonu?
Večeras se nastavljaju uzbuđenja u najelitnijem evropskom takmičenju. Na rasporedu su još dvije utakmice osmine finala i sigurno da je spektakl zagarantovan (Foto: EPA)

Liga prvaka

Kladionica: Je li Real tip dana i ko će pobijediti u Londonu?

M. Šljivak

Jučerašnjim utakmicama između Rome i Porta (2:1), te Manchester Uniteda i PSG-a (0:2), otvorena je nokaut faza Lige prvaka.

Večeras će na teren još četiri tima u još dva duela osmine finala, a od 21 sat će na teren Ajax i Real Madrid, te Tottenham i Borussia Dortmund.

Više pažnje ipak privlači gostovanje aktuelnog prvaka Reala u Amsterdamu. Kraljevi kao blagi favoriti, što zbog forme, što zbog kvaliteta ulaze u ovaj meč, a kvota koju nudi kladionica Mozzart za pobjedu tima iz Madrida je poprilično "jaka".

Međutim, ako ne vjerujete Kraljevima, uvijek se možete kladiti i na ostale opcije, a Mozzart vam za ovu utakmicu nudi zaista široku ponudu za klađenje.

Mnogo više uzbuđenja vjerovatno se očekuje u duelu Tottenhama i Borussije iz Dortmunda na Wembleyju.

Spursima su problemi sa povredama glavnih igrača Delea Allija i Harryja Kanea, poprilično poremetili planove, ali usprkos tome oni su blagi favoriti pred večerašnji duel.

Tako kladionica Mozzart na njihov trijumf nudi kvotu 2.10, ali je zato kvota na Borussiju mnogo primamljivija. Ako se uzme u obzir kompletna sezona, ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Milioneri iz Dortmunda naprave povoljan rezultat u ovom meču.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za Ligu prvaka pogledajte OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi