Iznenađujuće kvote za sutrašnji okršaj Poljske i BiH

Očekivali su da će Poljaci biti apsolutni favorit

Iznenađujuće kvote za sutrašnji okršaj Poljske i BiH

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju je na Bilinom polju remizirala protiv Nizozemske (0:0), a već sutra nas čeka duel protiv Poljske.

Zmajevi će u okvirui četvrtog kola Lige nacija igrati protiv Poljske koja nas je uspjela pobijediti na Bilinom polju prošlog mjeseca sa 2:1.

Poljaci trenutno imaju četiri boda i opravdano su večeras favoriti na svom terenu, ali sigurno je da će bh. reprezentativci dati svoj maksimum kako bi došli do prve pobjede u ovom izdanju Lige nacija i ostali u konkurenciji za vrh tabele.

Utakmica se igra sutra od 20:45 sati, a poznate su i kvote na kladionicama. Jasno je da je Poljska favorit u sutrašnjoj utakmicu i zbog toga su mnogi iznenađeni što je kvota na pobjedu Poljaka veća nego što se očekivalo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

No, Zmajevi su pokazali protiv Nizozemske da se ne smiju tako lako otpisivati, a ukoliko vjerujete da će naš tim s pobjedom napustiti Poljsku onda morate iskoristiti kvotu koja se nudi.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za sutrašnji meč između Poljske i Bosne i Hercegovine i to OVDJE.

Top Komentari

user1597849779
Bila je i Holandija favorit pa smo im bod uzeli
4 0
salt_city
Poljaci trenutno imaju četiri boda i opravdano su večeras favoriti na svom terenu Ako igramo sutra, ne mogu nikako poljaci bit favoriti večeras :)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi