Kladionice odredile očekivane koeficijente za meč sa Grčkom
Foto: EPA

Očekuje se neizvjestan duel

Kladionice odredile očekivane koeficijente za meč sa Grčkom

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u nedjelju 13. novembra gostovati selekciji Grčke u okviru 4. kola grupe H.

Nije teško pretpostaviti da nas u Atini očekuje izuzetno neizvjesna utakmica u kojoj je sve moguće, a da je zaista očekuje takav meč potvrda su i koeficijenti svjetskih kladionica.

Kladionice Grčkoj i Bosni i Hercegovini daju gotovo podjednake šanse za pobjedu, s tim da je koeficijent na domaći tim za nijansu manji. Kvota na pobjedu Grčke kreće se od 2.50 do 2.65, a na našu reprezentaciju od 2,70 do 2,80 u zavisnosti od kladionice.

Remi, koji se možda čini i kao najrealniji ishod ove utakmice, vrednuje se prosječnim koeficijentom 3,00.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, BiH i Grčka su u prošlosti odigrale veliki broj utakmica a naša reprezentacija ima samo jednu pobjedu u sedam utakmica, ali je u seriji od tri uzastopna meča bez poraza (0:0, 0:0, 3:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi