Caicedo imao dogovoren transfer u Liverpool, a onda je zazvonio telefon: Taj poziv je promijenio sve

Ispričao šta se dogodilo

Caicedo imao dogovoren transfer u Liverpool, a onda je zazvonio telefon: Taj poziv je promijenio sve

E. Oštraković

Moises Caicedo konačno je otkrio kako je praktično izigrao dogovor sa Liverpoolom i zašto je na kraju potpisao za Chelsea.

Kako tvrdi ovaj fudbaler, za sve je kriv telefonski poziv. Iako se očekivalo da će potpisati za Liverpool, on je na kraju završio u Londonu.

Liverpool je za Caiceda ponudo 111 miliona funti, a to bi bio klupski rekord, ali ni to nije bilo dovoljno da ga dovedu.

Iako su zakazali i ljekarske preglede za Caiceda, ovaj sjajni mladi fudbaler ih je izradio, te je odlučio da potpiše za Chelsea.

On je otkrio kako je za sve "kriv" telefonski poziv koji je dobio od Enza Fernandeza koji je i sam nekoliko dana ranije stigao u Cheslea.

Oglasi

"Jako fino smo popričali. Ustvari, sama činjenica da vas je na telefon nazvao prvak svijeta i jedan od najboljih veznjaka na svijetu govori sama za sebe", rekao je Caicedo.

"Taj telefonski poziv od Fernandeza me je ubjedio da treba da odem u Chelsea. Rekao je da je sve u klubu sjajno i da tamo ima mnogo mladih igrača. Sve što mi je rekao me motivisalo.

Sada uživam u igranju sa njim, kao i u treniranju. Uvijek smo zajedno. Veoma sam sretan i dajem sve od sebe za klub", izjavio je Caicedo.

Sam Enzo Fernandez je odmah odlučio da otkrije zašto je nazvao Caiceda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nazvao sam ga i rekao mu da mora da prihvati ponudu Chelseaja jer smo veliki i veoma ambiciozan klub.

Hvala Bogu pa mi je dao šansu da igram sa njim jer vidite kako je sajan igrač, a fantastičan je i kao osoba. Sretan sam što je odabrao Chelsea", rekao je Fernandez.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Hahahaha kolika laž tolika i od igrača. Jedino što je Chelsea je referenca za preskupa, neuspješna pojačanja. Svi poletili za parama.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi