Platili su ga 133 miliona eura, sada se kaju jer je napravio amatersku grešku i postao tragičar!

Caicedu baš i ne ide u Chelseaju

Platili su ga 133 miliona eura, sada se kaju jer je napravio amatersku grešku i postao tragičar!

Endin Čaušević

Chelsea je danas ponovo razočarao svoje navijače jer je neočekivano poražen na Stamford Bridgeu sa 1:0 od Nottingham Foresta, a tragičar utakmice bio je čovjek kojeg su Plavci platili čak 133 miliona eura.

Chelsea je ovog ljeta potrošio daleko najviše od svih klubova u Evropi što se tiče novih pojačanja, ali čini se da ni to nije donijelo promjene na Stamford Bridgeu jer je ekipa Maurizija Pochettina i danas izgledala očajno.

Plavci su u potpunosti podbacili u današnjem meču protiv Nottingham Foresta gdje su svi očekivali laganu pobjedu domaćeg tima, ali na kraju gosti su napustili teren s punim plijenom.

Nottingham je došao do zlata vrijednih bodova na gostovanju kod Chelseaja što sigurno prije ove utakmice malo ko je mogao očekivati.

Junak gostiju bio je Anthony Elanga koji je u 48. minuti zabio jedini pogodak na utakmici. Dojučerašnji igrač Manchester Untieda na teren je ušao u sudijskoj nadoknadi prvog dijela umjesto Danila, a dok je počeo drugi dio zabio je pogodak.

Oglasi

Chelsea je do kraja meča pokušavao svim silama izbjeći poraz, igrači ovog tima imali su nekoliko zicera, ali je ostalo 0:1 na semaforu.

Glavna tema nakon utakmice je Moises Caicedo koji je bio najveći tragičar danas jer je napravio ogromnu grešku u 48. minuti koju su gosti na kraju itekako iskoristili i došli su do gola koji je odlučio meč.

Caicedo je plaćen čak 133 miliona eura ovog ljeta, a sada je na meti žestokih kritika navijača Chelseaja zbog greške koja je koštala ovaj tim bodova u današnjem meču.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ekvadorac je nonšalantno u ovoj akciji loptu dao gostima, odnosno Awoniyiju koji ju je dodao za Elangu, a on je pogodio za 1:0 i vodstvo Nottinghama. Veliku grešku skupo plaćenog Caiceda pogledajte OVDJE.

U kakvoj očajnoj formi je Chelsea na startu nove sezone najbolje pokazuje tabela Premiershipa. Plavci su na tek 11. mjestu sa svega četiri boda iz četiri utakmice, dok ih je prestigao i Nottingham koji je deveti s dva boda više.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...dobar ovaj,isplatio se,vec ih je kostao 6 bodova HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...sreca pa Liverpool ne kupi ovog invalida,ali ja mislim da je ono sve bila patka da ga uvale Chelseaju...
0 0
Ako poslije i ovog poraza ne kupe Bilbiju onda neznam ni ja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi