6

Komentari (6)

Mele
Nisu isti tip igraca, ne treba to porediti. Liverpoolu gori pod nogama, moraju uzeti bodove da bi bili u vrhu i dalje, Ole ako izgubi , mozda i otkaz, jos mu je gore.Bice gusto, nadam se dobrom fudbalu i puno golova.
Arnel925
Salah je dobar igrač trenutno igra dobro. Ali porediti Ronalda ne možeš sa Salah haha CR7 je zabio oko 800 golova za najveće timove u svojoj karijeri. MO je zabio oko 200. Za prosječne ekipe i sada gdje je najbolji u Liverpoolu. Do svoje 25 godine Salah je provodio većinu vremena na klupi dok nije počeo više da igra u Romi. Trenutno Ronaldo ima 36 godina MO ima 29 i sad ih porede kad je Salah na vrhuncu karijere sa 29 godina. CR7 je sa 29 godina zabijao 60 golova po sezoni. Najvjerovatnije da Salah neće igrati fudbal sa 36 ili će igrati u MSL-u. Zato Ronaldo se ne može porediti sa Salah.
Klicko
Salah pa ispod 10 stepenica pa penalty machine cr7
Viper20
Koliko ono MoPenality ima zlatnih lopti
King_Kenny
...bit ce trpanje u nedjelju,miljenicima FA ni sudije nece moci pomoci.
LjutiKrajisnik
Kakav si ti shupak ahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.