9

Komentari (9)

hotonjskimaher
Liverpool je zaglibio teško , Tootenham , Chelsea , City, Arsenal svi imaju jače igrače na klupi pogotovo Totenhem i City Chelsea i Arsenal donekle . Sad nek se vade iz govana .
axel42
Čuj da predje iz Reala koji ima extra mladu ekipu pred kojom je najmanje 10 godina vladavine u Liverpool. Pa nije budala. Doduše danas pare sve rade, pa ništa nije nemoguće.
King_Kenny
@axel42 ...ovo su gluposti,pa nije Klopp lud da istrese 100 miliona za Valverdea,a ima Nevesa koji je bolji igrac i koji se adaptirao na EPL za 50 miliona...
denimen9
Nije ni Fede lud da sa sjaše sa konja na magarca.
King_Kenny
@denimen9 ...niko ga ni ne trazi,ovo su preseravanja...pa za 100 miliona bi Perez ovog panja pjeske na ledjima donio u Liverpool...
Mostarac94
Ako antoni vrijedi onoliko onda Fede je bar 150 mil plus bonusi
KB9
Klicko
@Mostarac94 skupa drva brat hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.